Skräddarsydd komfort i alla skor

Bekväma och välsittande skor ökar ditt välbefinnande och gör aktiviteter mer njutbara. Vem har inte någon gång upplevt  smärtor i foten på grund av illasittande skor? När du inte måste bekymra dig om dina fötter kan du fokusera på stunden - oavsett om du gör ditt bästa på arbetet, sportar eller besöker olika platser på dina resor. 

Med Footbalance individuellt anpassade innersulor kan du uppleva fördelarna med bekväm, skräddarsydd passform till ett överkomligt pris. Footbalance innersulor är individuellt anpassade till dina bägge fötter för att ge exakt det stöd dina fotvalv behöver, avsett fot- eller valvtyp. Med rätt stöd tröttnar dina fötter inte lika lätt och långa dagar i bekväma skor blir mer njutbara.

Anpassat stöd gör att dina skor känns som om de skapats för dina fötter. Det stora utbudet av innersulor i olika modeller gör att vi kan forma rätt innersula för perfekt passform i alla skor. Du kan välja den bredd på sula, tjocklek på dämpning och styvhet som du önskar för varje par skor du har - oavsett hur trånga de är, och oavsett hur intensiva dina aktiviteter är.  

Du behöver inte ha problem med fötterna för att njuta av komforten och fördelarna med Footbalance anpassade innersulor. Våra innersulor hjälper alla att få skräddarsydd komfort och passform i sina skor, stövlar och sportskor, vilket gör obekväma skor utan rätt stöd mer hälsosamma och angenäma.

Anta Footbalance utmaning idag och prova själv vår skräddarsydda komfort!

Hitta en återförsäljare av FootBalance nära dig »

/ Perfekt passform för ökat välbefinnande

Oavsett din fottyp kan Footbalance innersulor erbjuda perfekt komfort i dina skor. Individuellt anpassade till dina bägge unika fötter ger de exakt det stöd dina fotvalv behöver. Det stora utbudet av innersulor gör att vi kan hjälpa dig få perfekt passform i alla skor.