/ FootBalance fördelar

Footbalance är en innovativ innersula som ger dig fördelarna med en individuellt anpassad innersula till ett attraktivt pris. Med Footbalance får du en komplett fotanalys och individuellt anpassade innersulor på mindre än 10 minuter. Varje sula är individuellt utformad efter varje fot för att säkerställa perfekt passform och stöd, oavsett typ av fotvalv, form på foten eller skillnader mellan höger och vänster fot. Dina innersulor är tillgängliga för omedelbar provning och användning - till ett pris som inte kostar skjortan.

Footbalance innersulor ger stöd åt dina fötter i korrekt ställning för att främja en hälsosam fotfunktion och förbättra kroppshållningen. Den patenterade kärnan i Footbalance innersulor ger feedback som justerar och hjälper till att hålla fotens muskler och valv aktiva. Forskning har visat att en förbättring av den generella kroppshållningen kan reducera uppkomsten av stresskador. Lämpligt stöd under foten kan reducera tröttheten i foten och förbättra blodcirkulationen.

FootBalance utbud av anpassade innersulor inkluderar en mängd dämpningar och stödnivåer som kan hjälpa dig att få en bekväm, skräddarsydd passform i nästan vilka skor som helst, oavsett om de används för sport, arbete eller fritid.

 

Intresserad av bättre hälsa, komfort och prestation? Prova FootBalance idag hos en återförsäljare eller evenemang nära dig »

 

/ Individuellt utformade för dina unika fötter

Footbalance innersulor är individuellt anpassade sulor, formade efter var och en av dina unika fötter.

Varför är individuell anpassning viktigt?

Enkelt uttryckt: anpassning ger det bästa stöd du kan få. Dina fötter är unika, standardiserade innersulor är det inte. De är skapade i en standardform, vilket gör det besvärligt att ta hänsyn till fötternas stora variation. Prefabricerade innersulor förutsätter att höger och vänster fot är identiska, vilket de sällan är.

Footbalance anpassade innersulor passar båda dina fötter perfekt, för optimal komfort och stöd. Individuellt utformade efter dina fötter anpassar de sig perfekt till fotvalvens kurvor, oavsett form. Skillnader mellan dina fötter vad gäller längd, valvform eller fottyp spelar ingen roll.

Hitta en FootBalance återförsäljare nära dig »

 

Perfekt passform för bättre hälsa

Forskning har visat att stödhjälpmedel kan hjälpa att adressera de balansproblem som ligger bakom många skador. Många inser inte att dessa fördelar bara gäller om innersulorna har perfekt passform. Dåligt anpassade innersulor kan placera dina fötter i ohälsosamma positioner, försvaga fotens funktion och rörlighet och negativt påverka kroppshållningen. De är obekväma och kan orsaka smärta och märken i fotvalven. Skräddarsydd form är det enda sättet att garantera perfekt passform.

Footbalance innersulor ger dynamiskt stöd åt dina fötter utan ohälsosam stelhet. För att säkerställa en perfekt passform åt dig erbjuder Footbalance en mängd modeller, så att bredden på innersulorna och dess styvhet och dämpning kan anpassas efter dina behov.

Hitta en FootBalance innersula för dig »

Är inte individuellt anpassade innersulor dyra?

Inte Footbalance! Jämfört med traditionella hjälpmedel är Footbalance anpassade utformningsprocess snabb, kostnadseffektiv och enkel. Dina innersulor utformas på några minuter på plats, och du kan promenera iväg med dem på en gång!

Lär dig mer om hur utformandet av våra innersulor går till »

 

/ Mer energi under fötterna

Footbalance anpassade innersulor har en patenterad dynamisk kärna för mer energi med varje steg. Våra lättviktssulor är designade för att ge just det stöd du behöver, utan att vara onödigt stela. Vi uppnår detta genom en elastisk kärna som böjer sig för att ge feedback, medan den alltid behåller sin skräddarsydda form.

För att kunna hålla sig friska måste dina fotmuskler vara aktiva och sysselsatta. Hjälpmedel och hålfotsinlägg är ofta alltför hårda och styva och böjer sig inte efter rörelser. Detta försvagar fotens naturliga funktioner, vilket över tid kan orsaka att musklerna blir passiva, med minskad muskelstyrka och flexibilitet i hålfoten.

Som kontrast är Footbalance innersulor dynamiska - de stödjer dina fötter på rätt sätt för att förhindra överpronation, men är flexibla så att de återför energi. Dynamisk återföring av energi underlättar utnyttjandet av leder, muskler, senor och ledband. Detta hjälper fötter och fotvalv att hålla sig aktiva och friska.

För att säkerställa att alla kan dra nytta av fördelarna med mer energi under fötterna erbjuder vi innersulor med olika nivåer av styvhet för att passa olika behov, som vid påfrestande aktiviteter, hög vikt eller stela skodon. Oavsett modell av innersula får du ett lätt men effektivt stöd som ger bättre prestanda.

Varför antar du inte utmaningen och jämför själv?

Hitta en återförsäljare av FootBalance nära dig »

 

/ FootBalance sju steg

I FootBalance system utformas dina innersulor efter dina behov baserat på en fotanalys:

1. Dina fotvalv analyseras med hjälp av ett podoskop.

 

 

2. Bilder tas av dina anklar för att analysera fotens ställning med hjälp av en dator.

 

 

3. Du står på en uppvärmd, oformad innersula som har placerats under formkuddarna.

 

 

4. Footbalance-experten formar varje uppvärmd innersula för att passa din fot perfekt medan den är i korrekt ställning.

 

 

5. När innersulan har utformats individuellt säkerställer experten att den överensstämmer med fotvalvets naturliga form.

 

 

6. Vid behov kan innersulorna klippas för att passa dina skor.

 

 

7. Dina 100 % anpassade Footbalance innersulor är klara att användas.

 

 

Hela processen tar bara tio minuter, vilket inte är mycket tid att ägna åt din fothälsa!

För din egen bekvämlighet rekommenderar vi att du låter göra flera par innersulor vid samma tillfälle som analysen. Då kan du ha olika par för olika typer av skor och användningsområden, till exempel ett par för idrott och ett par för vardagsskorna.

Dina anpassade Footbalance innersulor börjar ta hand om dina fötter så snart du använder dem regelbundet.

Hitta en FootBalance-expert nära dig »