Så tycker andra

03 september 2015

Vi älskar våra QuickFit sulor och flyttar med dem när vi byter skor. Det är anledningen till att vi nu vill köpa var sitt extra par.

20 augusti 2015

Tack vare FootBalance anpassade innersulor kan jag nu gå ordentligt, trots att mina fötter lutar inåt. Mina ryggproblem har även försvunnit sen jag började använda dom.

20 augusti 2015

FootBalance anpassade innersulor har minskat min smärta betydligt. De har också gjort det möjligt för mig att ta många fler promenader än jag någonsin kunnat göra under de senaste fem åren. Tack vare Footbalance sulor blev min semester i Australien dubbelt så rolig, jag gjorde en hel del vandringar och jag kunde till och med ta mig upp för Sydney Harbor Bridge utan att ha ont i dagar efteråt. Helt ärligt kan jag säga att FootBalance anpassade sulor har förändrat mitt liv och att jag inom en snar framtid kommer att skaffa ett par till.

20 augusti 2015

FootBalance anpassade sulor ger mig bättre stöd när jag går i stövlar och står upp under längre perioder.

20 augusti 2015

FootBalance anpassade sulor ger mig bättre stabilitet och utväxling när jag cyklar och ökad komfort och en bättre fotrörelse i mina löparskor.

20 augusti 2015

Jag har överpronation och problem med rygg och höfter efter bara ett par kilometers promenad. Tack vare FootBalance anpassade sulor har jag nu genomfört ett halvmaraton utan att känna någon smärta!

20 augusti 2015

Då jag har en mycket hög hålfot och FootBalance anpassade sulor formades efter mina fötter fick jag ett mycket bra stöd. Jag tränade för ett maraton och fick en del känningar, men efter att jag testade FootBalance sulor är jag skadefri!

02 april 2013

Efter utprovning av sulor så tycker jag att komforten i min löpning har förbättrats avsevärt.

06 mars 2012

Hej! Efter 8 dagar och ca 40 mil i Italienska alperna: Sulorna var kanonbra. Det var skönt att köra på lågvärme även när det var varmt ute. Fötterna hålls torrare. Jag har custom-pjäxor som annars är väldigt hårda i skummet, värmen gör att de blir perfekta. Sulan i sig är mycket bättre än den som specialgjordes tillsammans med pjäxan. Passformen håller sig också bra.

Tyvärr tappade jag ena batteriet det allra sista åket.

20 december 2011

Jag trivs fantastiskt bra med sulorna från Footbalance både i mina innebandyskor och i mina skor jag använder till vardags. Foten får ett bra stöd och jag känner att skorna passar bättre till ”mina” fötter.

Jag är helt övertygad om att sulorna har stor del i att jag inte har samma ryggproblem eller hälsenesmärtor som tidigare.