Karriär

/ Öppna positioner

/ Bli en del av Footbalance succé

Footbalance Systems LTD är ett finsk innovativt företag som grundades 2003. Vårt mål är att hjälpa människor att få ut mer av sina liv när de roar sig, arbetar eller rör sig genom att förbättra fothälsa och komfort. Vår innovativa lösning för kostnadseffektiva 100 % anpassade innersulor hjälper människor världen över att få uppleva ett större välbefinnande. På bara några år har vår verksamhet expanderat och täcker nu tre kontinenter. Huvudkontoret ligger i Helsingfors, Finland, med lokalkontor i åtta länder som servar återförsäljare och distributörer i 16 länder.

Footbalance succé beror inte bara på deras utmärkta produkter utan också på deras kompetenta och proaktiva personal. All vår verksamhet styrs av en stark tro på produkten, energisk framåtanda och en stark gemenskap. Vi delar också en önskan att vara inblandade i främjandet av välbefinnande och människors hälsa inom vårt eget expertområde.

Vi letar hela tiden efter entusiastiska människor som kan förena sig med oss. 

/ Försäljnings- och utbildningsplatser för sjukgymnaster och studenter

Footbalance Systems Ltd. är ett finskt snabbt växande internationellt företag. Footbalance har utvecklat ett unikt koncept där kunde kan få en datorstödd fotanalys och 100 % individuellt anpassade innersulor inom 10 minuter, i sportbutiker, skoaffärer, på medicinska kliniker och sjukgymnastikpraktiker. Footbalance är aktiva i över 16 länder, inklusive Finland, Sverige, Norge, USA och Kanada.

För att kunna möta växande internationell och nationell efterfrågan rekryterar vi sjukgymnaster och -studenter för deltidsarbete med försäljning och utbildning på flera av våra marknader.  Vi förväntar oss framför allt en öppen attityd, engagemang och en inriktning mot försäljning och kundservice.  Sökande bör vara beredda på att acceptera jobbförfrågningar med kort varsel.

Vi erbjuder grundlig utbildning för dessa roller. Anställningen är deltid. Ersättningen är timbaserad, med bonuspotential. Allt efter prestationer finns det möjligheter till att växa in i en heltidsroll.

För mer information kontakta country manager i din region eller sänd din ansökan till recruitment@footbalance.com.