Få en gratis fotanalys

Vad har du för fottyp? Överpronerar du? Vilken typ av fotvalv har du? Footbalance gratis fotanalys är skapad för att ge dig svar på dessa frågor och hjälpa dig att lära dig mer om hur dina fötter påverkar ditt allmänna välbefinnande.

Under analysen undersöker fotexperten dina fotvalv och rörelsen i fot och anklar. När du står på podoskopet gör Footbalance-experten en dataanalys av din fottyp. Baserat på detta kan experten hjälpa dig att hitta bästa typ av skor åt dig och ett par innersulor kan snabbt utformas så att du kan prova dem direkt i butiken.

Du behöver inte avsätta mycket tid åt fotanalysen. Analysen och utformningen av innersulan tar ungefär tio minuter totalt - en mycket liten investering när det gäller dina fötters hälsa.  Footbalance analyscenter finns på sport- och skoaffärer.

Det beräknas att 70 % av befolkningen lider av över- eller underpronation. Ändå är de flesta omedvetna om sin egen fottyp. Om du vet vilken typ av fot du har kan du lättare ta hand om dina fötter och välja rätt skor.  Det kan även hjälpa dig att identifiera anledningen till smärtor i foten och att ta rätt steg för att förhindra skador som beror på repetitiva spänningar och överträning.

Footbalance analys erbjuds hos ett stort antal återförsäljare. Du kan även träffa en Footbalance-expert på många lokala och nationella evenemang, eller bjuda in dem till din arbetsplats.

Vad väntar du på? Kom och få en gratis Footbalance-analys och börja se dina fötter på ett helt nytt sätt!

Hitta en Footbalance-expert hos en återförsäljare eller evenemang nära dig »