Blogg

/FootBalance samarbetar för en god sak och en hälsosammare livsstil

FootBalance har gått med på att sponsra Team Rynkeby, Nordens mest synliga välgörenhetsprojekt, under Tour de France 2017. Team Rynkeby cyklar till Paris varje år för att samla in pengar till barn som lider av en riskfylld sjukdom. 2017 kommer Team Rynkeby att stödja dels barn med cancer samt barn med lungsjukdomar.

Som lagsponsor för Team Rynkeby, stöder FootBalance varje enskild lagmedlem med utrustning. Alla lagmedlemmar är försedda med FootBalance 100% anpassade sulor. FootBalance anpassade sulor ger ett dynamiskt stöd och en bättre avlastande position för foten.

FootBalance har ett stort utbud av anpassade sulor, så att du kan välja den bästa sulan för just ditt behov. Till Team Rynkeby valdes sulan Performance  på grund av lagets krav på stöd och passform i snäva cykelskor och där fart och prestanda är högt prioriterat. Teamet startar sin resa den 8 juli i Lund, och kommer fram till Paris den 15 juli, efter 1250 km cykling för en god sak.

Team Rynkeby arbetar med olika organisationer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Färöarna och Island. De flesta av de insamlade pengarna i Norden går till forskning kring barncancer.

I år består projektet av 1700 cyklister, 450 funktionärer och 44 lag från hela Norden. 13 lag från Sverige, 18 lag från Danmark, 6 från Finland, 5 från Norge, 1 från Färöarna och 1 från Island.

Vi önskar alla deltagare en trevlig resa och lycka till!