Bli en FootBalance partner

 

/ Bli partner och erbjud Footbalance åt dina kunder

Är du intresserad av att erbjuda innovativa innersulor från Footbalance i din butik eller på din klinik? Kontakta oss!

Footbalance Retail erbjuder en stor mängd lösningar som skapats speciellt för sportaffärer, skoaffärer, fittnescenter och andra återförsäljare. Footbalance Medical erbjuder ett speciellt sortiment för podriatriker, sjukgymnaster och andra medicinska specialister. Klicka på länkarna till vänster för att lära dig mer om respektive avdelning.

På Footbalance är partners vårt sätt att arbeta. Vi vill inte bara öppna nya dörrar, vi tror på att skapa strategiska partnerskap med våra återförsäljare. Tillsammans kan vi skapa bästa sättet att optimera det Footbalance-system som din verksamhet behöver.

Ta kontakt idag, vi ser fram emot att få diskutera hur Footbalance kan bli partner med dig!

/ Få konkurrensfördelar med Footbalance

Footbalance är ett innovativt koncept för att främja bättre fothälsa och välbefinnande. Footbalance är det enda företaget i världen som kan erbjuda konsumenter en personlig fotanalys och 100 % anpassade innersulor på mindre än 10 minuter totalt. Innersulorna formas på plats i din butik, direkt från kundens fot.
 
Dagens kunder vill ha personlig service. När du blir partner med Footbalance kan du erbjuda en attraktiv skräddarsydd tjänst till ett överkomligt pris. Vi hjälper dig att bygga starka kundrelationer och dra kunder till din butik.  
 
Det unika återförsäljarkonceptet har skapats speciellt för sportaffärer, skoaffärer, fittnescenter och andra återförsäljare. Vårt datorstödda analyssystem gör en rekommendation av rätt skor eller tillbehör snabb och enkel. Vi erbjuder omfattande utbildning för att förstärka din butik vad gäller service och expertis.
 
Footbalance erbjuder marknadsförings- och skyltmaterial som fungerar i din butiksmiljö. Vi tror starkt på partnerskap och arbetar tillsammans med dig för att uppnå bästa möjliga produkt, skyltning och marknadsföring för din verksamhet.

Footbalance lansering i San Diego översteg alla förväntningar och vi introducerar nu konceptet i alla våra butiker. Road Runner Sports är kända för sin expertis och Footbalance stärker denna bild.
-August Dyess, Senior Program Manager, Road Runner Sports

Med Footbalance har det kommit en helt ny grupp av kunder till våra butiker. Dessutom säljer vi faktiskt fler premiumskor, eftersom Footbalance analys höjer kundernas medvetenhet vikten av en bra fotposition.
-Markku Toponen, Marketing Director, Intersport Finland

Vi startade den första försökspiloten 2008. Succén var otrolig! Footbalance har ökat vår försäljning betydligt. Även vår säljkår är mycket entusiastisk, eftersom detta förhöjer deras egen expertis.
-Geir-Olav Killingstad, Marketing Director, Intersport Norway

Skaffa dig konkurrensfördelar. Kontakta oss idag för att hitta det bästa Footbalancepaketet för din verksamhet!
 
Läs mer om vårt koncept »

/ Lägg till Footbalance Medical i din praktik

Vill du erbjuda dina patienter toppmodern effektiv vård för fötter och nedre extremiteter? Lägg till Footbalance Medical i din praktik!
Footbalance Medical är en pålitlig, snabb och prisvärd metod för att utföra individuella analyser av de nedre extremiteterna och utforma individuellt anpassade fotbäddar.

Footbalance grundades av medicinsk personal och vårt mål är att hjälpa andra praktiserande att förbättra deras möjlighet att erbjuda en kostnadseffektiv vård för den stora skara patienter vars tillstånd kan förbättras genom hjälp med fotens funktioner och rätt stöd.

Våra dynamiska fotbäddar, analysverktyg och snabba formningskoncept kan hjälpa dig att behandla patienter mer effektivt och förbättra din praktik. De som har tillägnat sig Footbalance Medical har kunnat ägna mer tid åt patienterna samtidigt som de har haft tid att expandera sin verksamhet och nå nya kunder. Här är exempel på den positiva feedback som vi har fått:

Fotbäddarna är ett lysande sätt att komplettera sjukgymnastiken. Materialet är enkelt att jobba med och forma. Det faktum att patienterna får innersulorna på en gång, och inte efteråt som tidigare, gör att vi kan finjustera bättre.
-Niko Rotko, Hoitopiste Rotko ky, Helsinki, Finland

Mitt arbete har blivit mer omväxlande tack vare Footbalance Medical. Jag har fått nya typer av kunder och det är även enklare att hjälpa mina gamla kunder med deras problem.
-Jukka Ritola, Sjukgymnast, OMT, Finland

Erbjud dina kunder en individuell, modern, kostnadseffektiv fotvårdsplan. Kontakta oss idag för en demonstration av Footbalance Medical-konceptet!

Läs mer om Footbalance Medical »